Het Boek

In het boek is Jorien met een aantal voor haar belangrijke mensen in gesprek gegaan over de lessen die zij mede dankzij hen heeft geleerd. Je zult zien dat deze inzichten zich zowel richten op de meer harde kant, zaken die je goed wilt organiseren en regelmatig wilt evalueren, als op de meer zachte kant, waarbij je mensen op de juiste manier wilt meenemen hierin en wilt blijven meenemen hierin. De kracht zit in het focus houden op deze combinatie van gedragsverandering en resultaatfocus.

about

'De Veranderformule’ wordt uitgegeven door de multimediale uitgeverij Futuro Uitgevers. Klik hier voor Futuro uitgevers. Wil je het boek of e-book kopen? Het is verkrijgbaar bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels en bij Managementboek.nl en Bol.com.

Boek | Inhoud

Hoe maak je jezelf elke dag een stukje beter? Het is een vraag, die Jorien zichzelf regelmatig stelt. In de loop van haar carrière heeft ze negen inzichten opgedaan, die je tijdens een organisatieverandering inzet om blijvende organisatieverbetering te realiseren. De kracht zit in het focus houden op de combinatie van gedrag en resultaten. Je kunt een eerste beeld krijgen bij hoe je organisatie(verandering) ervoor staat met behulp van de quick scan op pagina 27.

product

Boek | Inhoud

Elk inzicht begint met voorbeelden van situaties uit het dagelijkse bedrijfsleven. Deze voorbeelden worden onderbouwd door de belangrijkste theorie rondom dit inzicht. Elk inzicht eindigt met hoe je het beste hiermee aan de slag kunt en tips over wat wel en wat niet te doen. Wil je daarna zelf aan de slag? Je kunt een goed eerste beeld krijgen bij wat je in ieder geval per inzicht moet organiseren om de veranderformule succesvol te hanteren door de checklist op pagina 129 te gebruiken.

product

Boek | Inkijkexemplaar

Benieuwd geworden naar de inhoud van 'De Veranderformule'? Download hier alvast een inkijkexemplaar met de eerste 15 pagina's.

product